Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ρεμάλι Μασόνε !!

Είσαι λοιπόν ένα «χρήσιμο» μέλος της κοινωνίας (κατά τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια).

Έφαγες 24 χρόνια στο θρανίο, υπηρέτησες ευδοκίμως την Πατρίδα σου στα σύνορα (καλά, σύνορα δεν νοείται και η Ρόδος, ε;), έκανες οικογένεια, παιδιά, απόκτησες σπίτια, αυτοκίνητα, λογαριασμούς στην Τράπεζα, πιστωτικές κάρτες, υπαλλήλους που πληρώνεις κανονικά και νόμιμα και πληρώνεις ένα σκασμό φόρους για να συντηρείς τις εκατοντάδες χιλιάδες κοπρίτες που έχουν κάτσει στο σβέρκο του Ελληνικού λαού και τον απομυζούν μέχρι τελικής εξόντωσης.

Δεν παραβαίνεις τους νόμους (άντε, «πατάς» το γκάζι λίγο βαριά καμιά φορά και κρύβεις ένα 5% από τα εισοδήματά σου για την τιμή των όπλων), δεν είσαι λαμόγιο, δεν εκδίδεις ακάλυπτες επιταγές, πληρώνεις τα χρέη σου και δεν έχεις κάνει φυλακή.

Δίνεις αίμα όποτε μπορείς, είσαι δωρητής οργάνων (με κάρτα) και προσφέρεις κάποια χρήματα σε φτωχούς και στην εκκλησία (που και που) χωρίς να ζητάς να δημοσιοποιείται το όνομά σου.

Μαθαίνεις τα παιδιά σου κάποιες αξίες που ΔΕΝ περιλαμβάνουν την με κάθε τρόπο απόκτηση σκάφους, βίλας στη Μύκονο, ξαπλώστρας στην Ψαρού και
Cayenne.

Και μέσα σε όλα αυτά αναρωτιέσαι κάποια απλά, ανθρώπινα πράγματα, όπως «γιατί είμαι εδώ;», «που πάω;» και «τι έχει παραπέρα από το Τέλος;».

Ερωτήματα που γίνονται πιο επιτακτικά μετά το πρώτο έμφραγμα ή εγκεφαλικό ή άλλη ασθένεια που θα έρθει να σου θυμίσει ότι η ύπαρξή σου χρησιμοποιεί δανεικά λίγα κιλά τιποτένιας ύλης που θα τα επιστρέψεις σε ένα γενναίο τραπέζωμα σκουληκιών σε λίγα χρόνια.

Και στην αναζήτησή σου αυτή, αποφασίζεις να ενταχθείς στην Τεκτονική Αδελφότητα για να αναζητήσεις κάποιες απαντήσεις μέσα σου. Εκεί τουλάχιστον βρίσκεις κάποιο ενδιαφέρον. Στο τέλος-τέλος, κάποιοι άλλοι εντάσσονται στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Αχαρναϊκού, στα ΚΑΠΗ, στο ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΞ.ΕΛ. (υπάρχουν και πιο απελπισμένοι από μένα), ή στο Φυσιολατρικό Όμιλο Κάτω Τραχανοπλαγιάς Ευρυτανίας.

Και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι είσαι ένας παρίας!!

Κάνεις κλικ στα λήμματα «Τεκτονισμός», «Μασονία», «Τέκτονες» στο Google και τι να δεις!!!!

Εσύ ρε χαμένε είσαι ο εκπρόσωπος του σατανά επί της Γής!!!

Εσύ και οι κολλητοί σου, ρε αντίχριστε, κρατάτε τον πλούτο και τη δύναμη στην Ελλάδα και βάζετε σε θέσεις ισχύος τα κολλητάρια σας, τους άλλους παλιομασόνους!

Εσύ και οι όμοιοί σου οδηγήσατε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την Τρόικα για να την παραδώσετε αμαχητί στα ξένα συμφέροντα που απεργάζονται την καταστροφή του ανεπανάληπτου πολιτισμού μας (του νεοελληνικού ντε! τι γελάς ρε γαϊδούρι;)

Εσύ ρε ανεπρόκοπε σιγοντάρεις το διεθνή Σιωνισμό  να εγκαθιδρύσει τη μονοκρατορία του Αντίχριστου επί της Γης, όπως προέβλεψε και ο γέρων Παϊσιος!!!

Εσύ ρε ρεμάλι άλλαξες το ημερολόγιο για να καταστρέψεις τους αγνούς Χριστιανούς της παλαιοημερολογίτικης πίστης και να μας βάλεις τον Πάπα δερβέναγα στο κεφάλι μας!!!

Εσύ πίνεις αίμα μωρών, εσύ διακορεύεις παρθένες, εσύ απεργάζεσαι την παντοκρατορία του 666, εσύ πουλάς τοξικά ομόλογα στον αφελή Λαρισαίο επενδυτή-αγρότη, εσύ τα έχεις κάνει πλακάκια με αυτούς τους Μπίλντενμπεργκ, παλιοσίχαμα της οικουμένης, για να μας δώσουνε τις νέες ταυτότητες του σατανά!!!

Θα πας στην Κόλαση σούμπιτος, ρε πανύβλακα και ανθέλληνα μασόνε, παρέα με τον ακατονόμαστο το Φανούρη της κυρά-Βαγγελιώς απέναντι, που χαρτόπαιζε και την είχε μουρλάνει στο κέρατο, την καψερή, με όλες τις ξετσίπωτες, όσο ζούσε. Ονειρευόταν η φουκαριάρα να γίνει γυναίκα-Ταραντούλα όταν μεγαλώσει και κατάντησε Ταρανδούλα!

Κάποτε ο Albert Einstein είχε πει ότι «δύο πράγματα είναι άπειρα στην πλάση, το Σύμπαν και η ανθρώπινη Βλακεία, και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος».

Ομάδες Έψιλον, ελληναράδες του κώλου που νομίζουνε ότι πέσανε κατευθείαν από τα παπάρια του Λεωνίδα, Χρυσαυγίτες χουλιγκάνοι, θεούσες που έχουνε να δούνε χαρά στα σκέλια τους από το κίνημα στο Γουδί, κάτοικοι του Νομού Ημιμαθείας, πρεζόνια της γκλαμουριάς που δεν τους κάθεται καλά να μην ανήκουν κάπου που θεωρούν ότι θα έπρεπε να είναι «πρώτο τραπέζι πίστα» (ο Γκαούτσο Μαρξ είχε πει ότι «δεν θέλω ποτέ να ανήκω σε μία λέσχη που θα με δεχόταν για μέλος»), χαμένοι από χέρι που αποδίδουν την αποτυχία τους σε κέντρα που απεργάζονται την καταστροφή τους, συνομωσιολόγοι, UFOλόγοι, όλα τα έχει ο μπαξές, όταν η Λογική έχει πάει για πολύχρονες διακοπές στο Μπαλί…

Και από την άλλη, να έχεις τους γηραιούς και σεβάσμιους αδελφούς μας να λένε «άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασιν τι ποιούσιν», μακάριοι στο status quo της κοινωνίας μας.

Τί "γαρίδασιν" ρε καρντάση, τα ουζάκια σκέφτεσαι τέτοιες ώρες; Δεν βλέπεις ότι αν περνούσε από το χέρι κάποιων "αγίων" θα είχαμε γίνει λίπασμα για μπρόκολα;

Μήπως, λέω, μήπως βρε αδέλφια είναι καιρός να βελτιώσουμε το PR μας, γιατί ο κάθε ξεφτίλας, του διαδικτύου και της TV, μας έχει πάρει αμπάριζα με όλα αυτά που διαδίδει εις βάρος μας; Σε τελευταία ανάλυση, ποιο είναι το καλύτερο παράδειγμα από εμάς τους ίδιους;

Καταλαβαίνω ότι σας είναι δύσκολο. Η στάση της Ελληνικής Κοινωνίας απέναντι στον Τεκτονισμό υπήρξε ανέκαθεν από αδιάφορη έως εχθρική και άντε να πείσεις τον δημόσιο υπάλληλο ή ελεύθερο επαγγελματία αδελφό να βγει μπροστά και να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Από την άλλη, σε αντίθεση με το τι πιστεύουν για εμάς, τα οικονομικά των στοών μας μετά βίας επαρκούν για να πάρουμε δυο καφέδες και τρεις μπουγάτσες με κρέμα (tribute στα καρντάσια!), οπότε για ποια φιλανθρωπία μπορούμε να μιλάμε, αυτούς τους δύσκολους καιρούς; Άσε που υπάρχουν πολλοί στενόμυαλοι δημοτικοί άρχοντες, όπως έγινε πρόσφατα σε πόλη της Β. Ελλάδας, όπου αρνήθηκαν ένα σημαντικότατο ποσό από έναν πολύ γνωστό αδελφό μας, με το αιτιολογικό ότι δεν δέχονται δωρεές από μασόνους (!!!).

Στην Εσπερία, το ζήτημα αυτό επιλύεται με την διοργάνωση λαχειοφόρων αγορών, εράνων και φιλανθρωπικών εκστρατειών των κατά τόπους στοών προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τους φτωχούς συνανθρώπους τους. Αραγε, ποια απήχηση θα είχε κάτι τέτοιο στην πατρίδα μας; Ή έχουμε πια φτάσει στο σημείο, οι διάφοροι θρησκευτικοί και πολιτικοί Ταλιμπάν να μας έχουν στιγματίσει τόσο απόλυτα και καθοριστικά, που η προσφορά μας να μην γίνεται καν αποδεκτή από την Ελληνική Κοινωνία;

Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα και οι σεβαστοί ηγέτες μας να αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μέχρι τότε, μην πατάτε το χορτάρι....
 

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Einai tragiko polles fores o kosmos na milaei gia anthrwpous,idees kai polla ala me xideo,epitehtiko tropo kai me alou idous prakseis,einai tragiko pisteuw oti twra me ola auta pou ginontai giromas ta pragmata pou tha epikratisoun tha einai auta pou einai bathia rizomena sto parelthon kai enoite kai sto mellon argotera.
Se enan lao san kai ton diko mas,masonoi na itan oloi pali kati tha legan MALLON einai poli diskolo na alaksoume miala mou fenetai.
EKSERETIKO ARTHRO!

G.M.

arkas είπε...

Εξαιρετικο..οπως παντα!

Ανώνυμος είπε...

...συμφωνω αδερφε...εγω λεω σε ολους να μην βαζουν ταμπελες και να προσεχουν τι λενε γτ μπορει να γυρισει μπουμερανγκ:

...George Wasington...Sir Winston Churchill...Benjamin Franklin...Alexander Fleming...Wolfgang Amadeus Mozart...Γαλλικη επανασταση...Φιλικη Εταιρια(Υψηλάντης,Σκουφάς, Ξάνθος, Τσακάλωφ)...Θεόδωρος Κολοκοτρώνης...Ιωάννης Καποδίστριας...Ελευθέριος Βενιζέλος...Νίκος Καζαντζάκης...



Ανώνυμος είπε...

Άρθρο χωρίς Θανάση. Γουέστερν χωρίς Ινδιάνους. Κυριακή χωρίς ΑΕΚ. Δευτέρα χωρίς Βυζάντιο.

Unknown είπε...

Να συμπληρώσω... Δευτέρα χωρίς Ολύμπιο Δία...